Wed. Jul 24th, 2024

Ansvarlig for det tekniske sekretariatet til engelskmennene for Sør-Amerika antar at argentineren ble referert til som et alternativ til Bernardo Silva.

Joan Patsy, leder for det tekniske sekretariatet til Manchester City for Sør-Amerika, avslørte tirsdag at navnet til Enzo Fernandez ble referert av klubben mot den mulige avgangen til Bernardo Silva til Barcelona.

Manageren forklarte i et intervju med spansk radio Cadena SER at den portugisiske landslagsspilleren bare ikke dro til Camp Nou fordi det katalanske laget ikke la på bordet “pengene” som kreves for å løslate ham.

“Alle kan forlate klubben vår. Hvis Bernardo sier at han vil reise til Barcelona, vil han dra hvis Barcelona betaler pengene vi ber om. Og hvis det samme skjer i morgen med Julián [Alvaréz], også,” begynte Joan Patsy med å si.

“Bernardo Silva signerte ikke for Barcelona fordi Barcelona ikke kunne gjennomføre den økonomiske transaksjonen. Men vi hadde allerede spillere referert,” la han til, før han tok for seg den spesifikke saken om argentineren, som byttet River Plate for Benfica.

“Vi kunne ha signert Enzo Fernández, men hva skulle vi gjøre med å ha Gundogan, Bernardo og Rodri allerede i troppen? Han kostet oss mindre enn han kostet Benfica, men vi hadde ikke plass til ham og vi visste at han ikke ville spille.” han la til.