Wed. Jul 24th, 2024

UEFA Euro 2024 Kvartfinaler, Spania mot Tyskland Live Score: To av de mest spennende lagene i turneringen – Spania og Tyskland – møtes i den første kvartfinalen i Euro 2024. Spania har spilt det mest dominerende fotballen i turneringen så langt, med de to unge stjernene, Lamine Yamal og Nico Williams, som har gjort underverker for dem. På den andre siden har Tyskland vært turneringens favoritt helt fra starten som vertsnasjon.

Spania nyter en seiersrekke og vil starte kvartfinalen som favoritter til tross for publikums støtte til hjemmelaget. Det undervurderte spanske midtbanen, bestående av Pedri, Rodri og Fabian Ruiz, har styrt kampene for sitt lag. Rodri har vært solid i å støtte forsvaret, mens Pedri er den kreative hjernen på laget, med Ruiz som gjør viktige løp for å legge press på motstanderens forsvar.

Tyskland har også en egen stjernespiller som har satt fyr på EM – Jamal Musiala. Bayern München-stjernen har vært i fantastisk form. Det er ikke mange nummer 10-ere igjen i moderne fotball, og Musiala er en av de få som har evnen til å bryte ned forsvar på egen hånd.

Spania vil legge følelsene til side på fredag når de spiller mot Tyskland i kvartfinalen, vel vitende om at seier vil bety pensjonering for veteranen Toni Kroos, som allerede har lagt opp på klubbnivå med en UCL-tittel i sin siste kamp for Real Madrid.

Angriperen Joselu ga ros til sin tidligere lagkamerat fra Real Madrid, men sa at Spania var fokusert på å vinne i Stuttgart for å nå EM-semifinalen uavhengig av konsekvensene for Kroos.

“Det er synd at vi må sende Toni i pensjon på denne måten, men forhåpentligvis vinner vi på fredag og det vil være Tonis siste kamp, for vårt eget beste,” sa Joselu på en pressekonferanse.

“Vi må tro på oss selv og ikke bekymre oss for en annen spiller … Jeg elsker Toni, vi bryr oss om ham, men jeg tror fredag er Tonis siste kamp.”

Kroos, 34, tok et følelsesladet farvel til Real Madrid-fansen i mai etter et bemerkelsesverdig tiår i klubben hvor han spilte 464 kamper og hjalp dem med å vinne mer enn 20 store trofeer, inkludert fem europeiske cuper.

Real Madrid-legenden planlegger å trekke seg tilbake etter Europamesterskapet.

“Det har vært en glede for meg å spille med ham. Jeg tror han reflekterer alt som er Real Madrid, klubbens verdier,” la Joselu til. “Han er en fundamental spiller for Tyskland, så vel som for Real Madrid, vi må holde et øye med ham på fredag.”