Wed. Jul 24th, 2024

Erling Braut Haaland gjorde sitt etterlengtede comeback på fotballbanen etter en to måneders pause da Manchester City slo Burnley. Til tross for at nordmannen ikke klarte å markere seg like sterkt som vanlig, har hans tilbakekomst, sammen med Kevin De Bruyne, gjort Manchester City svært konkurransedyktige for den gjenværende delen av sesongen.

Manchester City har slitt med skader gjennom sesongen, men onsdag kveld hadde de en imponerende benk med stjerner som Jack Grealish, Ruben Dias, Kyle Walker og Bernardo Silva som fikk hvile.

Det er denne dype benken som gjør det mulig for Manchester City å forfølge suksessen fra forrige sesong, der de vant Champions League, Premier League og FA-cupen.

Samtidig kommer det nye rapporter fra Spania som knytter Haaland til Real Madrid. Avisen AS rapporterer at det er klart at Haaland og hans team mener at den norske spissen må forlate Manchester City til fordel for Real Madrid for å oppnå enda mer sportslig suksess.

Ifølge AS har Haalands nærmeste krets diskutert og konkludert med at en overgang til Real Madrid vil være til det beste for hans karriere.

Det er verdt å merke seg at Haaland selv ikke har kommentert spekulasjonene. Denne rapporten fra “Team Haaland” kommer i kjølvannet av at Lionel Messi vant prisen for årets spiller i verden av FIFA. Noen eksperter reagerte sterkt på at Haaland ikke vant prisen, og NRK-ekspert Carl-Erik Torp kalte det til og med en skandale, og hevdet at Messi ikke kunne måle seg med Haalands utrolige sesong.