Wed. Jun 19th, 2024

Nora Mørk ser frem til å spille i Boxen, en arena som har vært en suksess for det norske kvinnelandslaget i håndball. Arenaen i Herning, Danmark, har vært vertskap for norske triumfer tidligere, inkludert to EM-gull i 2010 og 2020 samt ett VM-gull i 2015. Mørk har mange positive minner fra dette stedet og setter høyt pris på atmosfæren.

Hun delte sine tanker med NTB og understreket hvor bra hun synes Boxen er. “Boxen er en fin arena, og jeg har hatt mange gode opplevelser der. Det gir bare gode følelser,” sa Nora Mørk.

I kveld møtes danske kvinner og Montenegro i en kamp som vil avgjøre den siste semifinaleplassen. Dette vil bestemme Norges motstander i fredagens semifinale. Før den kampen skal Sverige og Tyskland også kjempe om å møte Frankrike i den andre semifinalen.

Mørk, som til daglig spiller for danske Esbjerg, planlegger å følge med på kampene, enten ved å se dem sammen med laget eller på rommet. Hun reflekterte også over Norges seier mot Nederland, beskrev kampen som rotete, men likevel en betydningsfull seier. “Det var sterkt å vinne på en litt kaotisk dag. Vi var lettede og veldig glade for å gå videre,” sa hun etter seieren.