Wed. Jun 19th, 2024

Bakgrunnsrapporter fra The Telegraph indikerer at Paul Heckingbottom kan stå foran sin avgang som den første Premier League-manageren som mister jobben denne sesongen. Dette kommer etter at Sheffield United led et ødeleggende 5-0 tap mot Burnley i helgen og nå befinner seg sist i ligaen med kun fem poeng på 14 kamper.

Med kun én seier, to uavgjorte og elleve tap hittil, ser det ut til at eieren har tatt beslutningen om at tiden er inne for en forandring. Ifølge The Telegraph vil beskjeden om avskjed bli gitt i løpet av dagen, etter to år i stillingen.

Supporterne ga tydelig uttrykk for misnøye under kampen mot Burnley da det runget «Hecky out» fra tribunene.

Forrige sesong mistet 14 managere jobben sin, ofte i nærheten av landslagspausene i oktober og november. Så langt har ikke noe slikt skjedd i Premier League denne sesongen, men ifølge The Telegraph kan det endre seg allerede i dag.

Wilder ledet Sheffield United fra League One til både Championship og Premier League, og debutsesongen i den øverste divisjonen var imponerende. Han forlot klubben i 2021.

Etter det har han hatt managerroller i Middlesbrough og Watford, men har vært uten jobb siden 10. mai.

Wilder har uttalt seg positivt om Liverpool tidligere, men forholdet hans til Jürgen Klopp har vært anspent. En konflikt oppsto da klubbene diskuterte innføringen av fem bytter, en praksis som allerede var vanlig i de fleste andre europeiske ligaer. Wilder kritiserte Klopp og beskrev ham som en “verdensklassepolitiker som bare bryr seg om Liverpool.” Til tross for Wilders motstand, ble endringen senere implementert.

Liverpool skal besøke Bramall Lane for å møte Sheffield United på onsdag klokken 20:30. Det gjenstår å se om et eventuelt nytt managerskifte vil gi klubben et løft på sidelinjen.