Thu. May 30th, 2024

Også denne sesongen kommer NRK Sport til å gi deg de største og viktigste sportsøyeblikkene på TV, radio og nett

Igjen er det de faste programlederne Emil Gukild og Ida Nysæter Rasch som skal veksle på å lede Vinterstudio fra Marienlyst i Oslo der de inviterer nåværende og tidligere idrettsstjerner, faste eksperter og andre kjente ansikter på besøk i sofaen for å gi deg alt av underholdning og dramatikk.

Jeg gleder meg veldig til en ny vinter hvor vi skal samle folk til magiske idrettsøyeblikk. Det er en helt egen følelse å vite at folk står opp tidlig, setter seg godt til rette i sofaen med en rykende varm kopp kaffe, klar for dag sammen med oss. Og det er masse ting å glede seg til, sier Rasch. Her blir hvert eneste stavtak, skudd og strafferunde fugt når NRK gir deg absolutt alt av skiskyting denne sesongen.

Kommentatorer/eksperter: Andreas Stabrun Smith (kommentator), Ola Lunde, Emil Hegle Svendsen, Liv Grete Skjelbreid, Synnøve Solemdal (ny). Viktigste eventer/datoer: Her får du jo som nevnt alt av verdenscup på TV, i tillegg til OL-øvelsene direkte på NRK Sport på radio.

27. nov – 5. des: Verdenscupåpningen i Östersund som strekker seg over to helger.
6. – 9. januar: Verdenscuprenn i Oberhof som fort blir avgjørende med tanke på OL-uttak.
20.–23. januar: OL-generalprøve i Anterselva. Her har også utøverne sin precamp før lekene i Beijing. Potensial for større satsinger inn mot OL.
3. – 6. mars: Verdenscup i Kontiolahti rett etter OL.
17. – 20. mars: Verdenscupavslutning på hjemmebane i Holmenkollen. Viktig helg på alle mulige måter. Potensielt mye som står på spill i verdenscupsammendraget.

Jeg gleder meg enormt til vinteren. Kan Tiril Eckhoff forsvare sin posisjon som verdens beste skiskytter? Og kan VM-kongen Sturla Holm Lægreid bli OL-konge? Vi er på plass og dekker hvert skudd og hver meter i løypa, sier Ola Lunde.